De nieuwste zomercollectie 2014 van het Nederlandse label Janey is ook dit seizoen weer een waar feestje, of eigenlijk een echt zomers feestje. Nieuw dit seizoen bij Janey zijn de twee collecties die Jane de Jong heeft ontworpen. Maak kennis met de twee prachtige collecties kinderkleding van Janey; Girlie Girl & Jolly Ibiza.

 

jump

 

 

 

GIRLIE GIRL

Girlie Girl is een collectie voor de kleine meisjes vanaf maat 86/92 tot en met maat 140. De steekwoorden voor deze collectie zijn; bloemetjes, ruitjes, stipjes, zoet en vooral erg cute. Een collectie om op te eten.

Van schattige bloemjurkjes tot hippe rokjes en shirtjes met gebloemde mouwtjes. Van regenboogjurkjes naar gekleurde shirtjes voorzien van de leukste applicaties met onder andere de zeehond met zwemband en zomerhoed, de grappige kleine chihuahua met een bloem achter het oor in de tas en wat dacht je van de labrador met een zomers sjaaltje die geniet van een heerlijke cocktail? Een echte wannahave en nieuw dit seizoen bij Janey, is de one piece oftewel de jumpsuit. Hij wordt al met veel gejuich ontvangen en is deze zomer vast de favoriet van veel meisjes.

De girlies die dol zijn op jurkjes en rokjes zijn hier helemaal op hun plaats. Deze schattige jurkjes met ruitjes, bloemetjes en polkadots zijn een must voor dit seizoen. Een super lieve collectie voor de echte meisje-meisjes. Een collectie voor kleine meisjes, waar kleine meisjes en hun moeders blij van worden.

 

 

 

 

jolly ibiza

 

 

JOLLY IBIZA

Jolly Ibiza, het woord zegt het al! Ibiza, zon, zee, strand, vriendinnen en veel plezier, dat is waar deze collectie over gaat. Een stralende, hippe ietwat hippie-achtige collectie voor de kleine fashionista’s in de maten 116 tot en met 152.

De collectie bestaat uit schitterende jurkjes met grote (zonne)bloemprints, die heerlijk dragen in de zomer en ook nog eens geweldig staan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat jouw favoriete kleur er ook vast tussen zit.

Stoere suède rokjes in banen en prachtige lederen lapjesrokjes stelen dit seizoen de show. Ze zijn heel makkelijk te combineren met de basic shirts van Janey al dan niet voorzien van een applicatie met een knipoog, want grappig zijn ze allemaal. De hippe gestreepte tops met of zonder bijpassend rokje of broekje en met bijpassende tassen zijn een ware rage, lekker hip(pie) en Jolly Ibiza alom! Laat de zomer maar komen.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmailBlogger PostLinkedInDelen is super lief!

Pin It on Pinterest

Share This