Muurstickers

In deze rubriek vindt u diverse grappige, stoere en vintage muurstickers. De stickers zijn makkelijk aan te brengen door ze van het achtervel af te halen en direct zonder vouwen of bellen op elke harde glade ondergrond  te plakken bv. een muur kunnen zijn maar ook een deur van een kamer   U kunt ook een hele leuke combinatie maken met een muursticker en strijkapplicatie deze kunt u verwerken op een kussen of gordijn. Zo creëert u een geweldige unieke baby/kinderkamer. Heeft u misschien speciale wensen qua grote van de muursticker dan kunt u ons altijd mailen. We kunnen dan even nakijken of dit mogelijk is.   Komt u er niet helemaal uit willen wij u graag helpen.

 

 

 

 

 

muursticker bambi met strik

 

 

We hebben natuurlijk nog veel meer leuke accessoires om een kamer te pimpen. We hebben ook buttons, en magneten deze zijn weer goed te gebruiken voor een magneetbord waar u zoon of dochter dan memo’s op kan hangen, bv. wat voor huiswerk en wanneer ze moeten gaan sporten.

We hebben ook kleine stickers deze kunt u weer gebruiken om een bewaardoos mee te bewerken. Alles is dan op elkaar afgestemd.

De muurstickers kunt u uiteraard ook heel goed bijvoorbeeld als kraam cadeau geven. Samen met een romper of pyjama met dezelfde afbeelding ( strijkapplicatie).

 

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmailBlogger PostLinkedInDelen is super lief!

Pin It on Pinterest

Share This