Muurstickers en accessoires van Janey-kidswear

 

De prachtige kindermode van Janey-kidswear wordt helemaal afgerond met de hippe accessoires die Janey-kidswear heeft gevonden voor u.

Wat dacht u van z’n geweldig muursticker bij een van u kinder op de kamer . Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen op gladde muren of deuren . Mooie mode accessoires die de finishing touch geven aan de geweldige kinderkleding van Janey-kidswear. We hebben o.a. accessoires van Bonnie Doon, BenIkHip, kunstboer en ook het hippe Zebra trends .

Natuurlijk hebben we van het merk Janey nu ook eigen ontwerpen Muurstickers deze zijn weer een super match met de strijkapplicaties waar je dan van dezelfde afbeelding een kussen mee kan pimpen. Of een magneet bord waar we dus verschillende afbeeldingen magneten voor hebben.

We hebben sinds deze winter ook een nieuwe item in de shop genaamd Beenwamers deze kan je combineren met natuurlijk de gekleurde shirts met opdruk of een van de super colourful poncho’s van Janey.

De buttons worden weer heel veel gebruikt om een tas of een spijkerjasje mee op te vrolijken. We hebben dus genoeg leuk hebbedingetjes voor een kadootje of te knutselen. Wij zeggen maar leef je uit!

logo-zijbanner

shoppingbag

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmailBlogger PostLinkedInDelen is super lief!

Pin It on Pinterest

Share This