Wanneer je de nieuwe lente- en zomercollectie van het Nederlandse kinderkledingmerk Janey ziet spat de bloesem open, voel je de warme zon op je gezicht en hoor je de vogeltjes zingen. Het voorjaar is begonnen en de zomer hangt in de lucht. Maak kennis met de nieuwe collectie vrolijke meisjeskleding met een glimlach, Janey.
Lovely Summer
De nieuwe Janey collectie heet Lovely Summer. Een collectie waar je op slag verliefd op wordt. Hij is opgewekt en speels. Janey kinderkleding herken je aan de mooie jersey stoffen en de bijzondere strijkapplicaties. Kleding voor stoere, hippe en snoezige meisjes die dol zijn op strijkapplicaties met een glimlach. Voor kids die houden van trendy kleding die zeer fijn draagt en lang mooi blijft.
De jurkjes hebben korte mouwtjes, al dan niet in een andere kleur of gestreept. Ook zijn er bijzonder hippe rokjes en t-shirts met korte en lange mouw verkrijgbaar met de grappige strijkapplicaties. Dit seizoen is het extra feestelijk met de Boxer pup. Hij draagt op zijn hoofd een feesthoedje en heeft een grote bos ballonnen. Daarmee straal je op ieder feest maar maakt ook van een grijze maandag een klein feestje. Of wat vind je van het grappige geitje dat gaat tuinieren, het gele eendje dat speelt voor matroos of het paard, de all time favourite van vele paardenmeisjes. Deze grappige afbeeldingen vind je terug op zowel de shirts als de jurkjes. De kleuren van dit seizoen; aqua blauw, kobalt blauw, geel, roze en groen.
Poncho’s
Ook zie je dit seizoen weer de hip gehaakte poncho’s in het assortiment. Deze vrolijke poncho’s zijn verkrijgbaar in frisse en vrolijke kleuren en passen uiteraard perfect bij de rest van de collectie. Super handig wanneer je even snel in en uit de auto gaat, na zwemles of sporten. Maar ze zijn zo leuk dat je, wanneer je hem aantrekt, nooit meer uit wilt doen. Een ware musthave voor de lente en zomer.
Over Jane(y)
Jane de Jong – het brein achter Janey – zet hier voor het zevende jaar op rij een bijzonder mooie collectie meisjeskleding neer. En dat is nog niet alles, want in haar webwinkel Janey-kidswear.nl vind je ieder bezoek iets nieuws. De inspiratie blijft borrelen en dat zie je terug in de spetterend leuke collectie meisjeskleding. De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152.
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmailBlogger PostLinkedInDelen is super lief!

Pin It on Pinterest

Share This