Collectie Janey ’14-’15 beestachtig hip
Beestachtige hippe prints
Janey, het populaire Nederlandse kinderkledinglabel, komt met haar nieuwe najaar- en wintercollectie beestachtig hip voor de dag. Deze najaar- en wintercollectie herken je aan vrolijke dierenprints. Ieder seizoen slaagt Janey erin om met een hippe collectie dierenprints op de markt te komen, prints die door veel meisjes met heel veel plezier worden gedragen. De winter van 2014-2015 gaan we in met dierenprints die feilloos matchen bij de rest van de collectie. Zo kom je een hondje tegen met een sjaal en oorwarmers, liggend op een slee, een oh-zo-schattig ezeltje met een kekke muts, een paard in een rozet, maar ook een grappige giraf met lange sjaal op weg naar de ijsbaan. De hoogwaardige applicaties worden verwerkt op heerlijk dragende jersey longsleeves en jurkjes. De warme uitstraling van deze meisjeskleding tover een glimlach op je gezicht. En als de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat dalen, zijn er ook weer de hip gehaakte poncho’s in diverse kleuren. Makkelijk over een jurkje of over een shirt. Lekker warm en niet te vergeten heel erg hip.

 rozenjurkje slides

                
Van hippe zebra naar stoere tijger(print)
Maar er is meer beestachtig nieuws in deze collectie van Janey. Zo zijn er in navolging op de hippe zebraprint rokjes dit seizoen ook tijgerprint rokjes. Waren de zebraprint rokjes afgelopen winter niet aan te slepen, we verwachten met de tijgerprint rokjes wederom een bestseller te hebben. De trend van dit seizoen, daar moet ieder meisje iets van in haar kast hebben.
Van oude lapjessprei naar hippe jurkjes
Voor de echte jurkenfans zijn er fantastische jurkjes van Janey, gemaakt van jersey maar met een print van de oude sprei van oma. De uitstraling van deze vrolijke motieven in de vorm van  gehaakte lapjes, doet denken aan een wollen jurk, maar deze stoffen dragen een stuk fijner.  Lekker hip met een gehaakt rozetje op de borst of voorzien van weer dat grappige ezeltje met die kekke muts.
 gehaakt jurkje
Colourful winter
Janey gaat met haar nieuwe collectie vrolijk het najaar en de winter in. Niets geen saaie, donkere kleuren maar vrolijke kleuren met uitstraling. Blauw, roze, groen, grijs en rood zijn de kleuren die er dit seizoen toe doen. Deze nieuwe collectie heet niet voor niets Colourful winter. Janey Kidswear brengt voor zowel de winter- als voor het zomerseizoen, elke keer een uniek in Nederland ontworpen en geproduceerde kinderkledinglijn op de markt. En na xxx jaar zijn de producten van Janey niet meer uit de Nederlandse kinderkledingmarkt weg te denken. Met trots laten we u dan ook kennismaken met onze nieuwe wintercollectie, die weer voldoet aan de kwaliteitseisen en vrolijkheid die Janey verlangt van haar kledinglijn.
Kortom een collectie om reikhalzend naar uit te kijken. Janey dus voor een colourful winter! De collectie is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152 bij janey-kidswear.nl
Voor meer beeldmateriaal en info kunt u terecht bij Jane de Jong info@janey-kidswear.nl
 leopard jurkje
 
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmailBlogger PostLinkedInDelen is super lief!

Pin It on Pinterest

Share This